donderdag 2 juni 2011

La Redoute ♥ Vanessa Bruno

Na geslaagde samenwerkingen met onder meer Isabel Marant, Paule Ka, Cathy Pill en Anthony Vacarello heeft La Redoute met Vanessa Bruno opnieuw een kanjer aan haar gastontwerperslijstje weten toe te voegen. De Franse ontwerpster met Deense roots (en killerlegs) tekende voor het populaire postorderbedrijf maar liefst drie collecties: eentje voor de dames (met bijhorende accessoires), eentje voor kleine, schattige meisjes, en eentje voor het huis (lees: bed- en kussenovertrekken, geurkaarsjes, ja zelfs enkele sexy pyjamaatjes).

Maar laat dat eerste luik nu nét het interessantste zijn. Voor mij althans. Want met haar vrouwelijke capsulecollectie slaat Bruno de nagel op de modieuze kop. Het zijn allen tijdloze klassestukken in kwaliteitsvolle stoffen als mohair, chino, leer, geborduurd katoen en zijde die het VB-brandmerk dragen, maar dan aan een nét iets scherpere prijs. Een gedrapeerd zijden jurkje of prachtig getailleerd jasje heb je bijvoorbeeld al voor €119 in de kast hangen, zijden chinopants, een flare jeansbroek of een fijn bewerkt truitje voor €79 (= slechts een dag van winkeltje spelen in de Colruyt!).


Ik heb alvast mijn verlanglijstje klaar, en zal op de lanceringsdag (15 juni) ongetwijfeld met een lijf vol ongezonde adrenalinestoten voor mijn schermpje zitten. V to the B, I'll click you home gal!

Afbeeldingen via Knack Weekend en La Redoute (FB).

Edit: En toen werd het plots 28 juni... Bende uitstellers!

8 opmerkingen:

 1. "Een dag van winkeltje spelen in de Colruyt" hahaha love you Nel. Ik zal duimen voor jou de 15de!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalig! Is dat dan 15 juni om 12.01u s'nachts dat je het kunt kopen, of eerder s'morgens?

  En wat ga jij kopen? Ik ga voor die nudeblouse + dat jurkje met die riem.

  xxx Lot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oww, strikvraag. Daarop moet ik je het antwoord schuldig blijven! Je kunt misschien eens proberen om klokslag twaalven, maar ik denk niet dat het allemaal zo'n vaart zal lopen. Mijn hebberige focus ligt op de zwarte mohair pull en de zijden chinopants. Succes! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt, La Redoute is serieus goed bezig de laatste tijd. "V to the B..." Hi-la-risch!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor je antwoord!
  Trouwens, ik zat zo eens te kijken op andere blogs met link naar de site, en heb ontdekt dat het op de franse laredoute nu al verkocht wordt! Vroeg me af of het dan ook op de belgische site verschijnt? Misschien dat jij dat weet... Want daar zie ik dus nog helemaal niets, zelfs geen aankondiging.
  jaja, ik begin al zenuwachtig te worden haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh My, het was niet mijn bedoeling je slapeloze nachten te bezorgen! Ik weet eerlijk gezegd niets meer dan wat ik hierboven verteld heb, en op laredoute.fr zie ik, behalve een paar korte pyjamabroeken voor mannen, niets Bruno-gerelateerds. Probeer toch maar goed te slapen vannacht ;), we zullen zien wat de ochtend brengt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hm.. Of ik moet er serieus over kijken, maar ik zie nog steeds niets op de belgische site? Is het jou al gelukt?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee! Aan mijn research lag het niet, want ze hadden 15 juni voorspeld. Maar kijk eens wie er een week geleden terugkrabbelde? Juist ja.. La Redoute: http://www.facebook.com/video/video.php?v=153076031427532&oid=194825494876&comments

  28 juni zal het zijn dus. Geduld is een schone deugd, zeggen ze soms. Tsss, zeg ik!

  BeantwoordenVerwijderen