donderdag 28 juni 2012

Lament eener verdwaalden ziel - zomereditie / deel 2.


Het werd zo stilaan tijd de koe bij de horens te vatten. Out with the old, in with the new. Van mijn hart maakte ik een steen, van de woestenij in mijn kasten een schrale steppe. Wat hierboven ligt is slechts een op kleur gesorteerde flard van wat u morgen zult kunnen bezichtigen, aanraken, tot zelfs, mits bescheiden bijdrage, adopteren. Welkom dus in de Gentse Serpent- en Onderstraat, tussen 17.00 en 22.00 uur. Al is het maar om te ontdekken wat die witte pluisbol links benee in werkelijkheid voorstelt.

3 opmerkingen:

  1. Oh, is het morgen weer rommelmarkt in de Onderstraat? Ik kan niet, met een heel klein beetje pijn in het hart want ik had graag wel eens een kijkje genomen! Maar alleszins heel veel succes morgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou wel eens durven afkomen, ja!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh dat moet ik ook ├ęcht eens doen! Jammer dat Gent zo ver is!

    BeantwoordenVerwijderen