donderdag 26 februari 2015

Internal speech.

In hun dagelijkse bestaan worden ze willens nillens achtervolgd door sensatiemaniakken. Dan kan hun voorkomen hen worst wezen. Die boulevardprullen lezen ze toch niet. De momenten waar het er werkelijk op aankomt zijn die wanneer ze opgetut en ingesnoerd met peperdure sieraden en plunjes op het rode matje worden geroepen voor een moment de gloire die hen in het beste geval een plekje in de lijst van Fatsoenlijk Geklede Genodigden oplevert. 

Ook filmsterren zetten al eens een Patrick Kluivert uit de ploeg. Tijdens het poseren op prijzenfeesten en premières razen er wellicht doodgewone mensendingen door hun hoofd. To-dolijstjes, de vaatwasblokjes die op zijn, een slipje dat wringt of de laatste nieuwe van One Direction. De toeschouwer kan alleen maar wild fantaseren over de ware toedracht van hun overpeinzingen. Uw heimelijke showbizzfanaat doet een nobele poging.
Plaats delict: de 87ste Academy Awards te Hollywood, Los Angeles, California, U.S.A.

1 opmerking:

  1. scherp! het is ook een ware opgave om op simultaan gemaakte foto's niet-gênant te staan. de rode loper is een soort sociale media zonder 'delete button'

    BeantwoordenVerwijderen