maandag 13 augustus 2012

Herbst im Herzen.

1. Zara (herfst '11)
2. Isabel Marant en 3.1 Phillip Lim
3. Maison Scotch (zomer '12) 

Het is een beetje een bizarre bekentenis, dit. De afgelopen dagen kon ik de gedachte aan mijn warme wollen jas slechts moeizaam uit dat (soms onvoorspelbare) hoofd van me verdrijven. Het was dus enkel en alleen daarom dat mijn hart een piepkleine sprong maakte toen het broeierige zomerweer deze avond werd ingeruild voor driftige plensbuien en een frisse bries. Ik had de onverklaarbare goesting gekregen mij te wentelen in een winterwaardige cocon, hoewel ik me de pleuris zweette en tenue, haar en ledematen continu aan de rest van mijn lichaam plakten. Bij de eerste regenspatten heb ik de verboden vrucht dan toch maar van stal gehaald, met konen die tegelijkertijd blijdschap en schaamte verrieden. Foto drie is wellicht het schrijnende resultaat van wintercollecties tijdens de zomer. Misschien moet ik maar eens vroeg naar bed met warme melk en honing, in de hoop morgen genezen te zijn van een wel zeer angstwekkende ziekte.

5 opmerkingen:

 1. Oh ja, ik heb ook al zin in de herfst! Terug laagjes, veel flatterender ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het, ik heb ook al met plezier wollen truikes aangedaan deze 'zomer'!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wasw! die isabel marant sweater is gaaf zeg! Van waar komt die?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik begin ook al te verlangen (en te plannen) naar mijn wintergarderobe! Die laatste outfit is zo fantastisch - toch niet allemaal Maison Scotch of heb je toch eindelijk wat verborgen schatten kunnen localiseren?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. - Anoniempje: 't is een jas die ik net-niet heb gekocht via Ebay
  - Lies: enkel de loafers zijn vers (bronx), top (comptoir des cotonniers) en shorts (h&m conscious collection) zijn oude koeien. Ik probeer deze maand nog een glimp te laten zien van de buit van destijds!

  BeantwoordenVerwijderen