maandag 20 augustus 2012

Second base.


streepjes - Petit Bateau

Onlangs begon ik aan een lijst met dingen die ik graag nog wil ervaren of onder de knie krijgen voor de man met de zeis me halen komt. Dat gaat van knopen in kersensteeltjes leggen met mijn tong, een taartengevecht houden en businesskaartjes hebben tot een boek uitgeven, het noorderlicht zien en Parijs op mijn duimpje kennen. Aan dat laatste is nog wat werk. Nu ik, tussen een zinderend vriendenweekend aan de oevers van de Semois en een theaterfestival door, een paar dagen vrijaf heb, is het uitgelezen moment daar voor nog een date met de Franse hoofdstad. Mijn vermomming en de reisgidsen liggen klaar in de koffer, net als het boek dat ik in Jardin des Plantes uitlezen wil. De plaatselijke taal heb ik even afgestoft met een vrolijke riedel en de schoenen die me destijds ellende bezorgden zijn ondertussen voldoende ingestapt voor een tweede ronde. Allez hoppa, on y va!

4 opmerkingen:

 1. wat een mooie kleur lippenstift! Mag ik vragen van welke winkel die komt, en welke kleur het is?
  En die laarsjes zijn.. Isabel Marant??! Ik ben jaloers!

  En veel plezier in Parijs alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Is slechts brol van de Hema. De donkere is de nummer .01 uit de Mineral-lijn, de felrode .05 van de High Shine Lipstick. Oh, wees niet al te jaloers op dat schoeisel van me: het zijn prutserige wannabe's, die zienderogen verslijten. Toch: veel dank!

   Verwijderen
 2. Heb je toevallig ook listography? gezien je best vaak over lijstjes post

  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals ik je al zei: http://www.listography.com/pullmybauhaus, maar 't is privaat domein ;)

   Verwijderen