woensdag 28 augustus 2013

Fausse honte.

1. H&M trend 2. God Only Knows / Mango Suit
3. Maverick / I. Marant Etoile
4. Nike Free Run +3 5. Bellerose


Toeval bestaat. We lopen elkaar regelmatig tegen het lijf. Vaak in hoogst ongebruikelijke situaties. Met mensen die ik jaren niet zie en dan plots drie keer in een week. Wanneer het lied dat in mijn hoofd zit, het eerste is dat 's ochtends uit de hi-fi schalt. Bij een droom die uitkomt. 'Zo toevallig!', juich ik dan. Als er een adjectief naar je wordt vernoemd, ben je werkelijk van belang. Ik hou van toeval. Mijn leven is er zowat rond geboetseerd. ''t Was per abuis', zal ik vast mompelen als mensen me ooit feliciteren met mijn gigantische moederschoot. Dat ik dus mijn wekelijkse rondje ren op schoeisel waar menig modekoningin haar dagelijkse outfit mee pimpt is arbitrair. Die veel te dure Franse trui? A leap of faith en enkele lepe verkooptrucs. Het broekje dat me een figurant in een Beach Boys-clip doet wanen heeft onvoorzien een buitengewoon populaire print. De 'daar zijn de jaren negentig!' - spaghettibandjes hingen eenzaam leuk te wezen tussen een voorts matige collectie. En dat brandgaatje te midden van mijn lievelingsstreepjes zal die nacht ook wel zonder bijbedoelingen zijn ontstaan door een toevallige passant. Hoop ik toch. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten