maandag 9 september 2013

& Ander Onnut.


Ken je dat gevoel? Bepaalde dingen ronduit geweldig willen vinden, maar daar niet in slagen? Net nietjes zijn het. Treuren kan, maar da's loze moeite. & Other Stories, het zijsprongetje dat Hennes & Mauritz afgelopen voorjaar op de modemarkt losliet, heeft zowat alles in petto om de bankrekening van een doorsnee consument te halveren. Maar niet die van mij. De kleertjes, schoenen en accessoires zien er goed uit, creëren een minimum aan speeksel en doen toch net niet watertanden. 't Is me misschien allemaal te bijeengeraapt, te robuust naar smaak en believen. De lookbooks en sfeerfoto's daarentegen prikkelen mateloos, zijn erg Juergen Telleriaans en passen prima in mijn online knipselmap. Interessant merk dus, die & Other Stories. Vooral verschrikkelijk voordelig voor de portemonnee.

2 opmerkingen:

  1. Ha, I feel you! Ik heb precies hetzelfde met &other stories.. Altijd, nét niet. En toch ben ik toevallig net mooie schoenen tegengekomen van het merk op (http://ghentstreetstyle.com/), maar van de oude collectie natuurlijk..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha Nel, nagel op de kop met & Other Stories. Ik raak nog steeds niet uitgekeken op hun visuals, de kleren zullen een test kunnen ondergaan zodra de winkel in Antwerpen opent! ;)

    BeantwoordenVerwijderen