zondag 5 januari 2014

Koester.Malle, doldwaze diertjes zijn het.
Zilt, flets, slijmerig en toch exquise.
't Is een ritueel eerder dan een smaakbom,
een geloof als in whisky, koffie en sigaretten.
Je bent pro, contra of vindt ze enkel grappig.
(Pook tussen de twee kleppen
plagerig in de weke massa.
Maak seksmopjes.)

Maar het knallen van de fles om 00:00
vraagt meer dan suffe bejaardenhapjes
als Tucs en toast met préparé.

 Met of zonder:
het wordt een topjaar.
Als je 'r maar in gelooft.

Gelukkig 2014!

2 opmerkingen:

 1. Nog een gelukkig nieuwjaar! Ga je dit jaar meer outfits posten? Ben ik wel benieuwd naar! En wat heb je zoal in solden gekocht als ik vragen mag?
  Keep up the good work! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Lisa! Outfits heb ik hier nog nooit gepost. Als je de wazige, in Paint bijgeknipte foto's niet meerekent tenminste. Ik vind mijn kledij te saai en te voorspelbaar voor uitgebreide toonmomenten. Maar ik zal je tip in gedachten houden. Wie weet, op een onbewaakt moment… Mijn buit van de afgelopen solden komt grotendeels van het internet. Twee paar zwarte schoenen, een donkerblauwe ribbroek, twee t-shirts (grijs en blauw), twee hemden (zwart en blauw) en een spaghettitop (zwart). Saai en voorspelbaar dus, zoals altijd. :-)

   Verwijderen