dinsdag 29 maart 2016

Dirty Hairy.'Kam je haren!' 
Het is een vuistregel in een degelijke opvoeding,
vaak gehoord gezeur in de ochtendspits van menig huishouden. 
Een borstel om door die bijeengewoelde knopen te ploegen,
ontwarrende conditioner en anti-klitspray 
zijn vaste waarden in de badkamer
van helmboswuivende lieden.
De grotemensenwereld houdt van propere kruinen.

 Maar wanneer ik uit bed rol met het kapsel van gisteren
en dat dankzij de wanorde lijkt 
alsof het backstage team van een catwalkshow 
ermee aan de slag is geweest

dan is er geen haar op mijn hoofd die eraan denkt getemd worden. 
De modewereld houdt, net als ik, van ongekamd:

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

2 opmerkingen:

  1. Ik vind je haren heel mooi zo, wanneer het niet zo netjes is als iedereen wil. Kinderen met warrige haren geven me ook altijd zo een plezier (in plaats van die tuttige stijlgekamde haren). Ik geniet van je blog! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh Loes, wat fijn om dit compliment te lezen van iemand met zo'n goed oog voor mooie dingen! Dit doet er mij aan denken dat ik wat vaker langs zou moeten komen in je webstek. En ja, wildeharenkindjes zijn de leukste.

      Verwijderen