woensdag 25 april 2012

Prentbriefbroek.

fieldguided light as feather sjaals - christian wijnants pira flower print jacket & pants (via l'etablissement) - carven printed silk-habotai top (via net-a-porter) - dries van noten fotoprint shirt (via stylebistro) - rachel comey dealer shirt (via frances may)
Dat is nog een idee, misschien zelfs het allernieuwste gat in de markt. Voor al wie geen afscheid nemen kan van reism√©moires: print uw schoonste vergezichten uit het land van melk en honing eens op een bloezeke. Handig als interactieve begeleiding bij de verslaggeving van al uw wilde avonturen, zo op dat wapperende stukske zijde. Vakantiekiekjes kijken zal nooit nog treurniswekkend of saai zijn. 

2 opmerkingen:

  1. oh oh mooi :) Die sjaals rechtsboven ben ik ook al eens ergens tegengekomen, zo mooi. Ik wou dat ik zo'n foto's kon nemen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nu ik hem terug zie, vind ik die sjaal echt NOG mooier! Doe die de volgende keer maar es aan zodat ik hem in het echt kan bewonderen.

    BeantwoordenVerwijderen