donderdag 31 mei 2012

Wunder der Natur.1/ Pioeuw!-pioeuw!-pioenrozen (die helaas niet altegaar openploppen, huidige stand van zaken: twee franke muilekes en drie koppige zwijgers). 2/ Zomaar, out of the blue, vond ik een jurk met zotte Hawaiiprint een goed idee:  Maarten van der Horst voor Topshop - via Susie Bubble. 3/ Niets zo fijn als zwart-witplaatjes kijken en dan verhalen verzinnen over de onbekende mensen erop. 4/ De bewonderigenswaardige flora- en faunastudie van Lisa Kinoo. 5/ Groetloze kaarten starring blozende knapen met ruikers. 6/ Rozenknopkandelaars en -groetkaartjes (en zijden sjaal van met print van Mount Sir Donald in British Columbia): Kringwinkel + Fieldguided. 7/ Sansi's van eigen kweek en plantjes van Ward Zwart in Mostly Cola. 8/ Betoverende Franse blom Charlotte Gainsbourg in een filmpje voor Interview Magazine.

4 opmerkingen:

 1. Oh, leuke post!! Ik word er nog meer zomersgezind van! En die sjaal, heb je die op fieldguided-site gekocht (verzendkosten van USA = duur?) ? En hoe groot is hij? I like very much!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow wacht, te snel! Afmetingen heb ik net op de site gezien.. Maar, is dat Amerikaanse site? Dat is me niet zo duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag dag! Anabela, het meisje van Fieldguided woont in de Canada, verzendkosten zijn inbegrepen, maar behold! want als je pech hebt (zoals ik) betaal je plots nog een slordige dertig euro extra, voor grenskosten ofzoiets. De reden daarvoor is onbekend, zei de man van de post. Gewoon een kwestie van (mal)chance. 't Was dus een duur lapje stof, maar wel een fenomenaal - vind ik zelf (alleen al het idee: een berg rond je schouders!).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wauw ik ben jaloers op je sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen